WINTERVACHT

Kerstverhaal in Noorse sferen

‘Wintervacht’ is een feelgood verhaal over een jonge vrouw die door sneeuwval moet overnachten bij de Noorse eigenaar van een rendierenfarm, lees als je van romantieke winterverhalen verhalen houdt

Na een bezoek aan haar Noorse leverancier van schapenvachten, tuft Amelie nog driehonderd kilometer naar het noorden om bij een rendierenfarm producten met viraal-potentie voor haar webshop Zilver & Vacht in te kopen, voordat de grote inkoop voor de feestdagen begint. Maar het weer slaat om en ze komt met haar bestelbus annex camper annex verkoopkraam op een paar kilometer afstand van de farm vast te zitten in de sneeuw totdat ze door de norse Noor Ivar wordt gered met een sneeuwschuiver. Opgesloten in een klein huisje met het geloei van de rendieren en een huilende wind op de achtergrond zal Amelie moeten overnachten op de farm. Maar is dit eigenlijk wel zo erg als ze in eerste instantie dacht?

Het e-boek is te koop bij de bekende verkooppunten en via de site van Uitgeverij Zomer & Keuning. De hele maand januari van 2022 is het verhaal gratis te lezen op de website van Uitgeverij Zomer & Keuning.

Collage die Anja maakte voor de uitgever als sfeerimpressie en voor de artiest die de cover moest ontwerpen

%d bloggers liken dit: